Ukupno prikaza stranice

petak, 23. kolovoza 2013.

ZEOLIT

Zeolit - najjači detoksikator i zaštitnik imuniteta



Zeolit je prirodni mineral nastao miješanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama.

Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje.

Zeolit se kao pomoćno sredstvo u liječenju koristi još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit najjači detoksikator, antioksidant i zaštitnik imuniteta.

Najsnažniji detoksikator organizma


Nažalost, ni uz najbolju volju ne možemo se kloniti svega što šteti našem zdravlju pa je potreba za detoksikacijom u današnje vrijeme veća nego ikada.

Zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti adsorpcije otrova, zeolit je na glasu kao najbolji poznati detoksikator.

Za vrijeme Černobilske katastrofe uspješno se koristio u cilju sprječavanja kontaminacije vode radioaktivnim supstancama.

Prirodni je ionski izmjenjivač pa učinkovito čisti organizam tako što iz tijela uzima pozitivno nabijene čestice toksina i vezuje ih unutar rešetkaste strukture.



Zeolit sa stopostotnom učinkovitošću čisti organizam od pogubnog utjecaja organskih i kemijskih toksina, prije svega od teških metala poput olova, arsena, žive, nikla, kroma i drugih.

Sposoban je očistiti tijelo od...
radioaktivnih tvari
kancerogenih supstanci
aflatoksina
herbicida
pesticida
gljivica
pljesni
alkohola i nikotina


Njegova vrijedna svojstva uklanjanja toksina osobito se povoljno odražavaju na poboljšanje rada živčanog sustava, čak i u oboljelih od Alzheimerove bolesti, autizma i demencije.

Na temelju brojnih kliničkih istraživanja provedenih diljem svijeta, utvrđeno je da zeolit uvelike olakšava neugodne nuspojave kemoterapije i zračenja - povraćanje, mučninu, gubitak apetita i težine, te omogućava brži oporavak.

Kao moćan detoksikator, uklonit će nusprodukte kemoterapije i odumrle stanice te u kratkom roku sanirati posljedice poput gljivičnih oboljenja kože, sluzokože i unutrašnjih organa.

Zeolit sprječava daljnje umnažanje malignih stanica što u onkoloških bolesnika dovodi do sporijeg razvoja raka, poboljšanja kvalitete života, produljenja životnog vijeka, a ovisno o slučaju i stadiju bolesti i do potpune remisije.

Uspostavlja zdravlje kompletnog organizma


Tijekom procesa detoksikacije zeolit iz organizma uklanja višak kiseline i tako sprječava razvoj niza bolesti koje nastaju u kiselom okruženju poput kandidijaze, reumatoidnog artritisa, gihta te bolesti želuca i crijeva.

Nadalje, sposoban je zaustaviti razvoj mnogih virusnih infekcija.

Njegova protuvirusna aktivnost temelji se na svojstvu da u svoju rešetkastu strukturu zarobi supstance koje sudjeluju u stvaranju virusa i tako sprječava njihovo umnožavanje.

Učinkovit je u prevenciji i liječenju astme i alergije. Zahvaljujući hipoalergenim svojstvima neutralizira alergene što u konačnici dovodi do znatnog smanjenja tegoba uzrokovanih njihovom prisutnošću u hrani, piću ili okolini.

Pomaže kod problema povezanih s menopauzom, kod migrene i depresije.

Otklanja nesanicu, povećava energiju i koncentraciju, ublažava nervozu i posljedice stresa te pruža osjećaj mentalne opuštenosti.

Budući da posjeduje esencijalne elemente nužne za pravilan rad zdravih stanica, sprječava prerano starenje i općenito pomlađuje organizam.

Terapija zeolitom može pomoći kod:
dijabetesa
virusnih infekcija
visokog tlaka
karcinoma
visokog kolesterola
bolesti jetre, želuca i crijeva
menopauze
bolesti živčanog sustava
kožnih bolesti (psorijaza, dermatitis, seboreja, herpes)
autoimunih bolesti
ginekoloških tegoba
bubrežnih i žučnih kamenaca
zacjeljivanja rana i opekotina
mršavljenja


Uporaba zeolita kao pomoćnog sredstva pri liječenju potpuno je ispitana, sigurna i nema nuspojava.

Nakon njegova uzimanja, svi toksini se bez odlaganja izlučuju kroz mokraću u razdoblju od 6-8 sati.

Za vrijeme korištenja zeolita nužno je piti puno tekućine, a zbog njegove velike sposobnosti eliminacije toksina ne smije se uzimati zajedno s ostalim lijekovima. (preporučeni razmak između uzimanja zeolita i drugih lijekova je 4-6 sati).

Zanimljivo je napomenuti da se u Aziji tradicionalno koristi za vrijeme trudnoće i dojenja.

U vezi s tim, suvremena istraživanja potvrdila su da zeolit štiti plod od štetnog utjecaja toksina u majčinu tijelu.

Iz tog razloga, uz odobrenje vašeg liječnika, možete ga koristiti za vrijeme trudnoće, tako i nakon porođaja.

Zeolit je koristan i kao mineralni dodatak životinjskoj hrani (primjerice, rješava problem aflatoksina u kravljem mlijeku), te u vrtlarstvu i poljoprivredi.

Doda li se u zemlju, plodovi su znatno veći i zdraviji od običnih plodova.

2 komentara:

  1. Najbolji zeolit koji sam mogao da nadjem na netu a da ima odobrenje od VMA je : http://www.zeolitprodaja.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Zeolit je 100% prirodan mineral, zeolit u Srbiji je mehanički mikroniziran i termički aktivirani prirodni zeolit domaćeg porekla. Laboratorijska ispitivanja domaćeg zeolita potvrdila su visok sadržaj korisnih minerala za ljudsku upotrebu sa dominacijom minerala-kalijumske strukture
    Ja lično koristim već duže vreme zeolit sa sajta : http://www.zeolitplus.com jer je proveren.

    OdgovoriIzbriši