Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 14. listopada 2013.

PSORIJAZA

NAŠAO SAM JEDAN RECEPT KOJIM SE PSORIJAZA SLUČAJNO
RIJEŠILA,PA KAKO JE TO TEŠKO IZLJEČIVO MISLIM DA GA
SVAKAKO TREBA ISPROBATI!


Poštovanje!

 Želim podijeliti svoje iskustvo sa liječenjem psorijaze...

 Moj muž je imao taj problem, kupovali smo kreme i kreme, plačali ih dosta skupo. Sve je to izgledalo dobro ali samo dok se maže i koristi.... poslije ista stvar. On je uz taj problem imao povišenu masnoću.....slučajno saznamo za recept koji pomaže za reguliranje masnoće i on ga je počeo koristiti. Poslije prve terapije nestalo je psorijaze, ali smo mislili da će se to vratiti kao i ranije što se vraćala...poslije druge terapije koža je bila kao da nikad tu nije bilo nikakvog oštećenja...Nakon dvije godine koža je ista, znači nestalo je svega!!!!!!!!!!!

Recept:

 100g lana, 100g sjemenki tikve, 100g suncokretovih sjemenki, 100g sezama i 50 g cimeta..... Sjemenke samljeti u električnom mlinu za kavu i zatim dodati cimet...Izmješano usuti u staklenu zdjelicu i svaku noc jednu veliku žlicu potopiti u času jogurta (0,5 masnoce) i to jesti ujutro....odmah napraviti istu smjesu za navečer .......ponavljati, dok se ne potrosi............

 Ove sjemenke su jako zdrave i na ovaj način ih mozete koristiti uvijek....voljela bih da se javite poslije, da znamo da li vam je pomoglo, sretno!!!

2 komentara:

  1. Pozdrav! Najljepša hvala na ovom postu, moj sin također ima problema s psorijazom i probao je sve kreme, no sve to pomaže samo za vrijeme korištenja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. VJERUJEM VAM , NO OVA RECEPTURA SE UZIMA ORALNO,VRIJEDI POKUŠATI,TEKST JE SKINUT SA INTERNETA I GOVORI O JEDNOM USPJEŠNOM ISKUSTVU,POKUŠAJTE PA NAM JAVITE REZULTATE,LP!

      Izbriši