Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 29. srpnja 2013.

LJEKOVITE GLJIVE


Myko San ljekovite gljive spašavaju bolesnike s rakom

Svaki oboljeli od raka treba znati da je korištenjem proizvoda 'Dr Myko San–Zdravlje iz gljiva' moguće

- produljiti život više godina,

- drastično povećati šansu preživljavanja,

- smanjiti simptome raka,

- smanjiti nuspojave kemoterapije i zračenja,

- smanjiti njihove štetne efekte na imunitet,

- boriti se i uništavati stanice raka bez opasnosti po zdravlje, te
značajno povećati kvalitetu života

Dr. Ivan Jakopović otvara svjetsku znanstvenu konferenciju o ljekovitim gljivama (Zagreb, 2011).

Od 1990., Myko San proizvodi ekstrakte ljekovitih gljiva koji su pomogli desecima tisuća ljudi. Kroz individualan pristup bolesniku i analizu nalaza, otkrili smo što i koliko pomaže.

Iako upotreba ljekovitih gljiva u liječenju raka ima tisućljetnu tradiciju na Dalekom Istoku, proizvodi Myko San provjeravani su znanstvenim istraživanjima.

Myko San ekstrakti ljekovitih gljiva ispitivani su na Institutu Ruđer Bošković, Prehrambeno–biotehnološkom i Medicinskom fakultetu u Zagrebu, i dokazano pomažu.

Fotografija pokazuje koliko samo jedna komponenta Myko San ekstrakta Agarikon Plus uništava stanice skvamoznog karcinoma. Agarikon Plus sadrži 10 vrsta ljekovitih gljiva, u najboljem omjeru i doziranju (od 150 ispitanih kombinacija). Lijeva slika je kontrola gdje stanice rastu nesmetano.

Objavljena znanstvena istraživanja pokazala su da Myko San ekstrakti:

- nemaju nikakvih štetnih efekata ili interakcija s lijekovima,
koče rast stanica karcinoma, melanoma i sarkoma u kulturi (i do 300 puta),

- pokusnim životinjama produljuju život za vrijeme koje odgovara godinama ljudskog života,

- kod oboljelih sa karcinomom dojke, debelog crijeva i pluća, produljuju život i jako povećavaju preživljavanje (i do 9 puta!), olakšavaju podnošenje kemoterapije i zračenja, i povećavaju kvalitetu života, u odnosu na bolesnike koji koriste samo standardno liječenje,

- djeluju jače čak i od 100 puta većih doza drugih popularnih dijetetskih proizvoda

Kako?

Tvari iz ljekovitih gljiva neposredno uništavaju stanice raka, ali i jačaju imunitet pa se tijelo samo uspješnije brani. Počevši od znanstvenih istraživanja, preko sustavnog praćenja i analiza učinkovitosti, razvili smo najbolje doze, kombinacije i protokol primjene – za svaki specifični slučaj. Provjerena kvaliteta i visoka učinkovitost opravdavaju cijenu Myko San proizvoda.

Zdravima su Myko San proizvodi odlična prevencija. Prevencija nije luksuz, osobito kad znamo da tokom života 1 od 3 osobe dobije rak. Sačuvajte ovu obavijest!

Gljiva Trametes versicolor se tradicionalno koristi u kineskoj i japanskoj medicini protiv raka, za jačanje imuniteta i borbu protiv virusnih bolesti, te protiv ateroskleroze. Od T. versicolor radi se japanski lijek protiv raka PSK i kineski lijek PSP. Dr Myko San koristi tu gljivu u većini preparata.


Iako, naravno, ne možemo garantirati izlječenje, Myko San proizvodi pomažu u svakom slučaju – da se osjećate bolje, ublažite ili usporite bolest.

Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva prvi je hrvatski i europski proizvođač preparata iz ljekovitih gljiva, i u samom svjetskom vrhu na tom području.

Dr Myko San–Zdravlje iz gljiva je bio glavni organizator i domaćin svjetske znanstvene konferencije o ljekovitim gljivama na kojoj je sudjelovalo 150 znanstvenika iz 38 zemalja. Dr. Jakopović, direktor, član je New York Academy of Sciences i član uredništva vodećeg časopisa International Journal of Medicinal Mushrooms (New York).

Obratite nam se s povjerenjem.

Nazovite: (01) 466 00 95
Pogledajte više: Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva
Posjetite nas: Miramarska 109

(FOTOGRAFIJE KOJE SE SPOMINJU U TEKSTU A I SAM IZVOR INFORMACIJA MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STR.
http://danas.net.hr/promo/myko-san-ljekovite-gljive-spasavaju-bolesnike-s-rakom)

Nema komentara:

Objavi komentar