Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

QUANTEC

Tajna za vas

Tajna nam govori da smo sami privukli sve ono što nas okružuje ovoga trenutka, čak i ono što ne želimo. Tu je istinu teško prihvatiti, ali kada je prihvatimo preobrazit će nam život.
Do toga je došlo zato jer nismo bili svjesni istinske moći svojih misli. Naravno da nije moguće nadzirati apsolutno svaku našu misao, zato će nam osjećaji vrlo brzo reći što mislimo. Naše misli određuju frekvenciju na kojoj vibriramo, a osjećaji nam daju odgovore koja je to frekvencija. Ako se osjećamo loše, nalazimo se na frekvenciji privlačenja loših stvari. Da bi postigli ono što želimo i čemu težimo, jednostavno se trebamo dobro osjećati - vibrirati na toj frekvenciji.
Svi smo mi iskusili lančanu reakciju započetu jednom lošom mišlju. Jedna loša misao privukla je drugu, frekvencija se ustalila i sve je krenulo nizbrdo. Dobra je vijest ta da ustajalu frekvenciju možemo promijeniti svjesnom promjenom svojih misli.
Tajna je otkrivena. O nama ovisi da li smo spremni na promjene, okrenuti se vlastitoj nutrini, svojim mislima i osjećajima, vibrirati na pozitivnoj frekvenciji i širiti taj signal.
Quantec sistem daje nam dublje uvide u našu podsvijest, otkriva uzroke negativnih stanja, pomaže da osvijestimo naše misli i osjećaje. Na osnovu tih informacija izradit ćemo potporni program, sa kojim ćemo se dovesti do više - zdrave frekvencije.
   Quanterapeut   Irena Antolak  095/8702-059

Nema komentara:

Objavi komentar